На Донеччині дружина бойовика з дитиною мало не замерзла на вулиці

В Мирнограді на Донеччині врятували переселенку з Луганщини, яка з дитиною була змушена ночувати на теплотрасі

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Нацполіції у Донецькій області.

Повідомляється, що 8 лютого близько третьої години ночі до поліції зателефонував чоловік і повідомив, що коли повертався додому з роботи повз теплотраси та почув скажений лай собак. Він вирішив з'ясувати, що збентежило тварин і коли наблизився, побачив, що в середині теплотраси міцно спали жінка з дитиною.

Як з'ясувалось, 34-річна жінка та її 6-річний син - біженці з Луганської області. Два роки тому, їхнє село було окуповано бойовиками "ЛНР". ЇЇ чоловік також вступив в лави "захисників народної республіки", а жінка забрала меншого сина та виїхала на підконтрольну Україні територію Донецької області. Свого старшого 11-річного сина вона залишила з батьком на окупованій території.

Жінка розповіла, що 22 січня приїхала з сином до Мирнограда на запрошення свого нового приятеля.

"Але стосунки у пари не склались і вона змушена була шукати притулок по різних родинах. 6 лютого, посварившись з господарями останньої квартири, жінка разом із сином оселились на теплотрасі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у жінки, крім свідоцтва про народження дитини, інших документів не було. Наразі хлопчик направлений до Мирноградської інфекційної лікарні для обстеження.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme