UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Миколаївкомунтранс" намагалися приватизувати: Савченко закликав перевірити діяльність КП

Голова Миколаївської ОДА впевнений, що роботу керівництва "Миколаївкомунтрансу" та аеропорту "Миколаїв" необхідно перевірити

"Миколаївкомунтранс" намагалися приватиз…

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко підписав розпорядження щодо перевірки діяльності "Миколаївкомунтрансу" та аеропорту "Миколаїв". Про це він розповів на брифінгу сьогодні, 8 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Він зазначив, що за інформацією джерел, "Миколаївкомунтранс" намагалися приватизувати тому він закликав всі служби перевірити це: "Мною підписано розпорядження стосовно двох проблемах, які піднімає громадськість – це підприємство "Миколаївкомунтранс" та аеропорт "Миколаїв". До свого розпорядження я запросив усі служби і прокуратуру і податкову і решту служб. Нехай служби перевірять і дадуть оцінку діяльності керівників і ми отримаємо відповідь", - впевнений Савченко.

Нагадаємо, що поліція розслідує службову підробку щодо використання миколаївського сміттєзвалища. З червня минулого року за матеріалами СБУ відкрили кримінальну справу щодо КП "Миколаївкомунтранс".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme