UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Майже чотири мільйони втрат виявили аудитори на Хмельниччині

У січні провели сім ревізій в організаціях та установах області

Майже чотири мільйони втрат виявили ауди…

За результатами аудиторських перевірок на Хмельниччині виявили втрати матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму 3,8 млн гривень, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту облдержадміністрації.

Уже й забезпечили відшкодування втрат, в тому числі з урахуванням виявлених порушень у попередніх звітних періодах, на суму понад 1,4 млн гривень. До місцевих бюджетів області надійшло 113,6 тис. гривень.

19 осіб за допущені фінансові порушення притягнули до адміністративної відповідальності. Правоохоронні органи розпочали 4 досудових розслідування та вручили 2 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До установ та організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, застосували 6 фінансових санкцій у вигляді призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень розпорядникам бюджетних коштів.

Економічний ефект від впровадження 8 пропозицій, наданих за результатами проведених державних фінансових аудитів, становить 326,3 тис. гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme