UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Майже 14 тисяч вінничан спробували "відкосити" від армії

Така кількість вінничан не захотіла служити Батьківщині

Під час минулорічного осіннього призиву "відкосити" від служби у ЗСУ спробували 13 тисяч 701 вінничанин. Про це кореспонденту Depo.Вінниця розповів начальник відділу комплектування та призову, заступник військового комісара області Михайло Дзигаленко.

"За осінню призовну кампанію 13 701 призовник віком 20-27 років ухилилися від явки на комісії. З першого лютого ми їх почали розшукувати для проходження медичного огляду і будемо готовити їх на призов. Тому що призов буде збільшений по кількості майже вдвічі. Якщо навесні ми призвали 830 вінничан, восени 782 осіб, то я думаю біля півтори тисячі ми будемо призивати строковиків цієї весни" , - розповів Михайло Дзигаленко.

За його словами, щодо чотирьох вінничан, які отрималии повістки і не з'явилися на медичні огляди, були передані матеріали до суду.

"По всіх інших - списки подані до національної поліції для розшуку та доставлення військовозобов'язаних до військкоматів. Разом формуємо групи куди входять два працівника з військкоматів, з поліції, а також прокуратури", - підкреслив Дзигаленко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme