Матюхін назвав найбільшу небезпеку, яка виникне після зачищення "Гіві"

Після вбивства ватажка терористів батальйону "ДНР" "Сомалі" Михайла Толстих слід очікувати ліквідації інших ватажків бойовиків

Як передає Depo.Донбас із посиланням на "Обозреватель", таку думку висловив спікер штабу АТО Леонід Матюхін.

"Щодо Гіві - чому він помер? Інформація в нас буде ще підтверджуватися... Радіти цьому чи ні - кожен вирішує для себе. Розумію, що за нашими правилами не можна радіти смерті жодної людини, якою б вона не була. Я не можу на це дивитися позитивно, тому що прекрасно розумію: чи має право ця людина на таку легку смерть після всього, що вона зробила? Я не є кровожерливим, але вважаю, що такі люди, як цей злочинець, повинні відповідати перед судом. Перед судом вони повинні подивитися в очі матерів, з дітей яких знущаються", - зазначив він.

Як підкреслив Матюхін, питання лише часу, коли лідерів терористів, що залишилися, спіткає доля Гіві.

"Усі розуміють, хто зачищає. Найбільша небезпека після того, як зникають Гіві, то питання лише, коли ліквідують тих, хто залишився. Річ у тім, що господарі будуть ставити на їх місця людей, які їм повністю підконтрольні. Ці були звичайними бандитами, ділили сфери впливу, хто буде звідки брати гроші, а тих, кого поставлять після них, вони будуть повністю підконтрольні господарям нашої сусідньої держави, але не думаю, що ситуація покращиться. Просто знаєте, ті хлопці, які надягають камуфляж, придатні для військової служби, а прийдуть люди в краватках", - підсумував він.

Як повідомлялось раніше, у середу вранці був убитий командир батальйону бойовиків "Сомалі" полковник Михайло Толстих, відомий як "Гіві".

Нагадаємо, російські пропагандисти показали те, що лишилось від Гіві.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme