Брат "кіборга" Кузьміних, з якого знущався Гіві: Краще б його провели Хрещатиком

Брат захисника Донецького аеропорту, "кіборга" Олега Кузьміних прокоментував інформацію про загибель бойовика "ДНР" Михайла Толстих (Гіві)

Як передає Depo.Донбас, про це Кузьміних написав на своїй сторінці у Facebook.

"Хіві все! Шкода, що так! Краще було б його провести Хрещатиком! Серед матерів і дружин...", - написав він.

Нагадаємо, що український офіцер, командир 90-го штурмового батальйону 81-ї аеромобільної бригади, захисник донецького аеропорту Олег Кузьміних потрапив в полон 20 січня 2015 року під час боїв за аеропорт.

Через два дні - 22 січня, за 15 хвилин після обстрілу зупинки громадського транспорту в Донецьку, де загинули вісім мирних громадян, Кузьміних разом з іншими полоненими привезли на місце трагедії і представили місцевим жителям як винуватця обстрілу. Там же пропагандисти записали відео, на якому Гіві, який набагато менший статурою, вдарив по обличчю кремезного Кузьміних і той похитнувся. Потім стало зрозуміло, що в бойовика в руках був пістолет, тому й удар вийшов надто сильним. Тоді ж Гіві зрізав в українських військових погони та примушував їх їсти.

22 травня, через 124 дні після захоплення бойовиками, Кузьміних звільнили з полону. Наступного дня "кіборг" отримав орден "За мужність" з рук президента України.

Як повідомлялося раніше, вранці 8 лютого в окупованому Донецьку вбили командира бойовиків "ДНР" Михайла Толстих на прізвисько Гіві. Його підірвали у власному кабінеті близько 6-ї ранку.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme