Катування та погрози взяти Київ: За що українцям ненавидіти Гіві (ВІДЕО 18+)

По-перше, 36-річний Толстих був громадянином України і зрадив її

Катування та погрози взяти Київ: За що у…

Українці у соцмережах очікувано вибухнули фотожабами та сарказмом через ліквідацію ватажка бандформування "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві).

Так звані гуманісти, та, здебільшого громадяни Росії, так само очікувано засуджують массові веселощі, мовляв, людина ж померла.

Проте українці, особливо ті, хто втратив протягом 2,5 років на війні своє майно, своїх рідних та друзів, пам'ятають, за що вони ненавидять Гіві.

По-перше, 36-річний Толстих був громадянином України і навіть служив в українській армії. Тож він зрадив свою країну і пішов проти неї воювати.

У мережі збереглося багато відео, як Гіві вихваляється своїми перемогами та кепкує з захисників Донецького аеропорту - Кіборгів. Зокрема, він це робив разом зі своїм другом Арсеном Павловим, який збув підірваний першим.

Обережно, нецензурна лексика

По-друге, Гіві, який воював проти ЗСУ в Донецькому аеропорту, приймав безпосередню участь у приниженні українських полонених.

Ці відео у 2015 році шокували українців і досі викликають ненависть.

Гіві любив покрасуватися на камеру, погрожуючи то зрівняти з землею українського офіцера, то помститися "за Одесу", то за підрив Мотороли.

Промова про Моторолу була особливо епічноью: "Хто б це не зробив, вони будуть розплачуватися. Вся Україна. Ми будемо захоплювати кожне місто. Я буду рівняти їх з землею за нього".

Нагадаємо, російські пропагандисти розповіли про останні місяці життя ватажка бандформування "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві).

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme