Гройсман: Авдіївка об'єднала українців

Події в Авдіївці Донецької області об'єднали всіх громадян України,  зокрема військових, правоохоронців і працівників комунальних служб 

Таку думку висловив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Depo.ua.

"Ми повинні ще раз проаналізувати Авдіївку, яка об'єднала всіх українських громадян. Не політиканів, які ставили пости в Інтернеті про те, а треба подякувати всім, хто реально робив свою справу. В першу чергу це військові. Військові, які під "Градами", під шаленими обстрілом не тільки захищають, але і можуть відстоювати і відновлювати територіальну цілісність нашої країни, і за це треба схилити голову перед ними. І перед пам'яттю тих загиблих і поранених, і тих, хто героїчно тримає на собі всю тяжкість російської агресії", - сказав прем'єр.

Він наголосив, що потрібно діяти на підтримку армії.

"Коли ми приїхали в Авдіївку ми бачили очі педагогів, лікарів, комунальників, МНСників, які теж зазнали втрат і просто героїчними людьми... Це ті люди, які на передовій якісно, спокійно, з витримкою роблять свою справу. Я знаю, що ми це витримаємо і ми досягнемо успіху", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, що 31 січня в Авдіївці Донецької області оголосили надзвичайний стан у зв'язку із загостренням ситуації через активізацію бойовиків і загрози гуманітарної катастрофи. Бойовики "ДНР" обстрілюють місто зі ствольної артилерії та мінометів. Місто певний час було без електрики, є перебої з водопостачанням. Близько 300 з 20 тис. мешканців були евакуйовані.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme