Генконсул України в Мюнхені вимагає у "Баварії" вибачень перед Зозулею

Генеральний консул України в Мюнхені Вадим Костюк на сторінці у Facebook прокоментував поведінку фанатів "Баварії" по відношенню до українця Романа Зозулі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку Костюка в соцмережі. "Генеральне консульство України в Мюнхені засуджує прояви неповаги та безпідставних звинувачень з боку фанатів флагмана світового футболу як на адресу українського гравця Романа Зозулі, так і на адресу усіх патріотів України, під час матчу Кубка Німеччини "Баварія" - "Вольфсбург"! Ми адресуємо до правління ФК "Баварія" відповідного листа з вимогою реакції та вибачень від Клубу! Особливо дивно сприймати такі дії на теренах Баварії, з огляду на історичні факти, які пов'язують цей регіон із зародженням та розвитком одного із найжахливіших нацистських режимів світу! Футбол - це не місце для проявів ксенофобії та нетерпимості!", - написав Костюк.

Нагадаємо, вчора під час матчу Кубка Німеччини "Баварія" - "Вольфсбург" (1:0) фанати господарів підняли банер "Наці, забирайтеся з футболу. Зозуля, йди геть".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme