Екс-гравець "Динамо" прокоментував свій переїзд в Іспанію

Колишній футболіст київського "Динамо" Олексій Хахльов, який сьогодні став новачком іспанського "Алавеса", поділився емоціями від цієї події

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сторінку Хахльова у соцмережі Facebook. "День, який відкрив очі до Більшого. День, який подарував незабутні емоції. День, якого я чекав усі свої 18 років. День, який втілив маленьку мрію в реальність! День, до якого я йшов: правильним, чи не правильним шляхом, судити не мені, але маю такий результат. Хочеться в першу чергу подякувати клубу "Динамо" Київ, який виховав мене, як футболіста і як особистість. Клубу, якому належить частинка мого серця. Клубу, який створював протягом шести років якнайкращі умови для прожиття і тренувань. Подяка всім працівникам академії. А найбільша подяка та побажання подальшого успіху моїм партнерам по команді.

Немає слів, щоб описати, як я вдячний своїм батькам, які у непростий для мене час знайшли правильні слова, правильну мотивацію і поставили на правильний життєвий шлях. Ви - взірець того, як треба поводити себе у цьому світі, Ви ті, хто буде вірити в мене, навіть якщо буде гніватися весь світ! Низький уклін, Мама і Тато! Хочу подякувати Олегу Смалійчуку за високопрофесійну пророблену роботу. І подяка "Алавесу" за довіру. Далі - більше! Aúpa Alavés!", - написав Хахльов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme