UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Довгобуд на Великоберезнянщині може "воскреснути"

Очільник Закарпаття задумав зробити адміністративно-соціальний комплекс, який включатиме школу, дитсадок, сільраду, амбулаторію, відділення поліції та поштовий пункт

Довгобуд на Великоберезнянщині може "вос…

Про це інформує офіційний сайт Геннадія Москаля, пише Depo.Закарпаття.

У с.Вишка на Великоберезнянщині вже дев'ятий рік стоїть довгобуд – триповерхова будівля загальноосвітньої школи, яку почали будувати ще в 2008 році. Востаннє роботи тут проводилися в 2013-му – підрядники накрили будинок дахом із металочерепиці, засклили металопластиковими вікнами, поштукатурили всередині стіни й проклали більшість комунікацій. Однак для завершення робіт і здачі об'єкта в експлуатацію необхідна чимала сума – близько семи мільйонів гривень. Геннадій Москаль разом із головою РДА Василем Симочком та керівництвом управління капітального будівництва ОДА особисто оглянув довгобуд, щоб оцінити його стан і знайти можливості відновлення фінансування.

"Триповерхова простора будівля з окремими входами може стати комплексом, у якому розмістять школу, дитсадок, сільраду, амбулаторію, пункт дільничного поліцейського і поштове відділення. Тим більше, що свого дитсадка Вишка, яка нараховує близько тисячі мешканців, немає (зараз місцевих дошкільнят возять у сусіднє село), а сільрада разом із поштовим відділенням та поліцейським пунктом знаходиться в старому дерев'яному будинку барачного типу. Будівля зроблена якісно і може бути повністю завершена за рік-півтора. Однак якщо залишити її у теперішньому стані, почне руйнуватися. Тому найближчими днями розглянемо варіанти відновлення фінансування робіт. Не виключено, що залучимо для цього проекту грантові кошти", – зазначає Москаль.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme