Де у Вінниці вчать на мільйонерів

У Вінницькому національному технічному університеті розпочали навчання слухачі стартап-школи

Де у Вінниці вчать на мільйонерів…

Учора, 7 лютого, у Вінницькому національному технічному університеті розпочали навчання 70 слухачів стартап-школи Sikorsky Challenge. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу ВНТУ.

Перша в Україні інноваційна екосистема Sikorsky Challenge майже три роки тому створена в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". Стартап-школа Sikorsky Challenge у ВНТУ є другою в Україні. Заплановане ствоерення мережі таких шкіл.

Стати слухачем стартап-школи Sikorsky Challenge мали змогу не тільки студенти ВНТУ, а й будь-хто, у кого є вартісна ідея, яку він прагне перетворити на успішний бізнес.

Засновник і генеральний директор Open Innovation Incubator Be Next IT, співзасновник інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Ігор Пеєр переконаний, що у червні на випуску вінницькі стартапісти доведуть, що результативно провели 5 місяців навчання.

"Підсівши на стартап, навіть якщо перший не вийде, людина зробить другий, другий не вийде — створить третій… Я вже бачу сформованих, сильних бізнесменів, вони свою нову ідею представляють на значно вищому рівні, і в них я вже відчуваю партнерів, у яких є чого повчитися мені самому", - сказав Пеєр.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme