Аброськін запевняє, що серед блокувальників траси під Бахмутом були колишні зеки

Голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін запевнив, що серед блокувальників траси під Бахмутом 6 лютого були раніше судимі громадяни

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.Донбас.

Аброськін зазначив, що поліція перевірила 28 громадян, які 6 лютого здійснювали протизаконне блокування автодороги "Бахмут-Костянтинівка".

"Із 28 осіб: мешканець Миколаївської області, який знаходився в розшуку за ст.125 КК України; мешканець Соледару, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності і ще двоє раніше судимих громадян України. Також брали участь в противоправних діях двоє громадян Грузії та один громадянин Канади, який нічого не зміг пояснити ані що він тут робити, ані "за що стоїть", - написав Аброськін.

"До речі, географія проживання цих громадян, "регулювальників з дринами та у балаклавах" - Івано-Франківщина, Крим, Запоріжжя, Харківщина, Грузія, Канада та Росія. "Найдостойніші" виступають, як кажуть, за будь-який кіпіш, окрім голодування", - додав він.

Нагадаємо, 6 лютого поліція на чолі з головою донецького обласного управління В'ячеславом Аброськіним заблокувала авто народного депутата Семена Семенченка, який був серед людей, які перекрили трасу між Бахмутом та Костянтинівкою.

Аброськін вимагав від Семенченка звільнити дорогу, а потім поліцейські забокували його авто. Між нардепом та головою поліції Донеччини виникла словесна перепалка та штовханина.

Поліція застосувала щодо блокувальників дороги кийки і сльозогінний газ.

За фактом блокування траси під Бахмутом порушене кримінальне провадження, а за фактом застосування спецзасобів поліцією - перевірка.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme