UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житомирянин у столиці примудрився за годину вчинити три розбійні напади

У ході слідства з'ясувалося, що вранці того ж дня грабіжник під під'їздом будинку побив пенсіонерку

Житомирянин у столиці примудрився за год…

У Києві затримали уродженця Житомирщини, який протягом години скоїв три розбійні напади. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Протягом години правоохоронці Дніпровського району столиці отримали три повідомлення про скоєння розбійних нападів: зловмисник із ножем відібрав 500 гривень у працівника кіоску з ремонту мобільних телефонів, вихопив у жінки пакети із покупками і накинувся на чоловіка, який хотів зняти гроші із банкомата, і поранив його.

Того ж дня зловмисника затримали. Він – уродженець Житомирської області, 1973 р.н., раніше судимий за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. У ході слідства з'ясувалося, що саме він вранці того ж дня під під'їздом будинку побив пенсіонерку. Потерпіла й дівчина, яка стала свідком події і впізнала його на фото, наданому оперативниками.

Нині грабіжник під вартою. Свою вину він не визнає. У суді під час обрання йому міри запобіжного заходу поводився неадекватно: роздягався, лаявся і звинувачував усіх у змові проти нього. Слідчі збирають усі необхідні документи для призначення йому психіатричної експертизи. Кримінальні провадження розпочаті за фактом нанесення тілесних ушкоджень та трьома розбійними нападами. Житомирянину загрожує до 12 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme