UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізького патрульного, якого вдарив екс-поліцейський, готують до складної операції

У патрульного - перелом лобної кістки: завтра, 8 лютого, йому мають зробити операцію - вставити титанову пластину 

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Патрульний Володимир Жемков, якого прямо у райвідділку побив колишній поліцейський, перебуває у лікарні з діагнозом струс мозку та перелом кісток черепа. На 22-річного правоохоронця вже завтра, 8 лютого, чекає операція - зміцнювати пошкоджені кістки доведеться за допомогою титанової пластини. На лікарняному ліжку патрульний проведе не менш трьох тижнів.

"Це тупа травма яка спричинила пошкодження тонких кісток синусів придаткових пазух носа. Лобова пазуха ушкодилася без пошкодження мозку", - прокоментував стан постраждалого завідувач нейрохірургічним відділенням запорізької міської лікарні швидкої допомоги Дмитро Івахненко.

"Кривдник патрульного, 29-річний колишній поліцейський, зараз перебуває під домашнім арештом. У поліції впевнені, що він має відповісти за законом. Незалежно від того колишній він поліцейський, діючий він поліцейський, людина, яка скоїла злочин, має бути притягнута до відповідальності", - зазначив начальник ГУ Нацполіціі в Запорізькій області Олег Золотоноша.

Нагадаємо, напад на патрульного стався проти ночі 3 лютого. Наряд виїхав за викликом - на одній з вулиць нецензурно лаялися нетверезі чоловіки. Патрульні затримали одного з них і доставили у райвідділ. Коли з затриманого зняли наручники, він накинувся на патрульного Жемкова і вдарив кулаком в голову. Правоохоронець втратив свідомість, його ушпиталили. Згодом стало відомо, що нападник раніше сам працював у міліції.

Тепер за напад на патрульного його екс-колезі "світить" до п'ять років позбавлення волі.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme