UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Забудовник сплатить через суд до бюджету Хмельницького понад півтора мільйони гривень

Хмельницька прокуратура відстояла інтереси територіальної громади міста

Забудовник сплатить через суд до бюджету…

Прокуратура змусила через суд і змусила хмельницьке підприємство заплатити борг в 1,5 мільйони гривень, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу прокуратури області.

За словами керівника місцевої прокуратури Валерія Зайця, одне з приватних підприємств області, ще до кінця вересня 2016 року зобов'язувалось сплатити кошти пайової участі. В угоді йдеться про суму, яка перевищує півтора мільйони гривень.

За законом, замовник, який має намір щодо забудови земельної ділянки у відповідному населеному пункті, зобов'язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту.

Проте, підприємство, незважаючи на звернення Хмельницької міської ради, такі вимоги проігнорувало.

"Місцева прокуратура звернулась до господарського суду області з позовними вимогами про стягнення заборгованості за договором про пайову участь", - пишуть в прокуратурі.

Наразі позовні вимоги прокуратури суд задовільнив, а недобросовісного забудовника зобов'язав сплатити до бюджету обласного центру понад півтора мільйони гривень пайового внеску на розвиток інфраструктури Хмельницького та нарахованих штрафних санкцій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme