Як дітей на Львівщині хочуть позбавити місця відпочинку

Справу розглядає Господарський суд Львівської області

Львівська обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексну протягом 10 років намагається відібрати у громади Перемишлянського району оздоровчий табір для дітей та підлітків "Дружба", який знаходиться у м. Свірж. Про це у "Фейсбуці" повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський, пише Depo.Львів.

"Запрошуємо журналістів прийти на судове засідання 7 лютого о 10:45", - написав він.

Розглядає справу Господарський суд Львівської області (вул. Личаківська, 128).

У кінці 70-х років минулого століття виконавчим комітетом Перемишлянської районної ради було прийнято рішення про будівництво у с.Свірж піонерського табору, в якому планувалося оздоровлення дітей працівників сільськогосподарської сфери.

Табір споруджувався за кошти колишніх колгоспів, зокрема спальні корпуси (будиночки) будувалися господарським способом колгоспними будівельними бригадами. Замовником будівництва адміністративного корпусу, в якому розміщені їдальня на 300 осіб, актовий зал, а також інших, необхідних для функціонування табору приміщень та споруд, виступав уповноважений колгоспами району, колгосп "Нове життя", до території якого входило с.Свірж. Зазначене встановлено із Акту прийому в експлуатацію клубу-їдальні та інших господарських споруд табору у грудні 1983р.

Своє функціонування табір розпочав у 1984 році.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme