UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В'їзд великогабаритного транспорту до Києва знову обмежать

У зв'язку зі складними погодними умовами у вівторок з 7.00 в'їзд у столицю великогабаритного транспорту буде обмежений

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації, передає Depo.ua.

"В'їзд великогабаритного транспорту в столиці буде обмежено з 7: 00 ранку вівторка, 7 лютого 2017 року. Таке рішення було прийнято міською владою, щоб не створювати додаткових перешкод для роботи снігоприбиральної техніки на дорогах столиці", - йдеться в повідомленні Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА.

У столичній мерії нагадали, що враховуючи складні погодні умови й снігопад у столиці комунальні служби працюють цілодобово. Щоб забезпечити на ранок проїзний стан доріг у місті, комунальні служби продовжують розчищати вулиці та дороги від снігу в ніч на 7 лютого.

З метою поліпшення роботи снігоприбиральної техніки комунальників, у КМДА просять водіїв не паркувати особисті автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Чиновники нагадали, що автомобілі, які будуть заважати розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Міська влада також звертаються до водіїв з проханням не користуватися особистим авто під час снігопаду та віддавати, по можливості, перевагу громадському транспорту.

Нагадаємо, що в понеділок вранці через снігопад в Києві пробки досягли 10 балів. Столичних водіїв закликали без потреби не сідати за кермо. Крім того, щоб розвантажити автошляхи, з ранку в місто був заборонений в'їзд великогабаритного транспорту. У спеціальному режимі працює також громадський транспорт столиці.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme