UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі запустили флешмоб на підтримку дітей з Авдіївки

Управління освіти Мелітопольської міської ради та загальноосвітня школа № 8 за підтримки інтеркультурних міст України проводять флешмоб "Діти Авдіївки. Зігріємо серцями"

У Мелітополі запустили флешмоб на підтри…

Про це повідомляють організатори в соцмережі, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

"Учасником флешмобу може стати кожен, хто хоче підтримати дітей Авдіївки, подарувати їм тепло своїх сердець, віру в майбутнє, щасливе і мирне дитинство. Всі ми різні, але всі прагнемо до відновлення миру і мріємо про мирне небо. Ми даруємо вам наші серця! Мми звертаємося до інтеркультурних міст України, Європи, світу та пропонуємо всім приєднатися до нашого флешмобу", - звернулися до потенційних учасників флешмобу в соцмережах організатори проекту.

Щоб приєднатися до флешмобу, треба роздрукувати або намалювати постер в форматі А4 з гаслом флешмобу українською (Діти Авдіївкі. Зігріємо серцем) або англійською мовами (Children from Avdiivka. Warm with hearts). Потім зробіть фотографію або відео з постером і опублікувати на офіційній сторінці флешмобу із зазначенням хештега #Інтеркультурний_флешмоб_діті_Авдіївкі_зігрієм_серцямі.

Завантажити постер можна тут.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme