У Лубнах відбулася" Льодова феєрія"

Цікаві зимові розваги для дітей під назвою "Льодова феєрія" відбулися на ковзанці стадіону "Центральний" у Лубнах

У Лубнах відбулася" Льодова феєрія"…

5 лютого, за чудової маломорозної погоди, вперше у Лубнах на ковзанці стадіону "Центральний" відбулися цікаві зимові розваги для дітей під назвою "Льодова феєрія", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Лубенської міськради.

Ідея заснування подібних змагань належить міському голові Олександру Грицаєнку і директору стадіону Юрію Климченку.

Спочатку планувалося їх проведення на день раніше, в субботу, але дощ, сніг і плюсова температура все звели нанівець.

Діти змагалися на ковзанах у трьох вікових групах: 5-7, 8-10 і 9-13 років. А також вели боротьбу у чотирьох видах зимових розваг.

Це катання на ковзанах між фішками на швидкість туди і назад, ведення ключкою шайби між фішками на швидкість туди і назад, катання на ковзанах заднім ходом на швидкість, катання на ковзанах з тенісною ракеткою і тенісним м'ячиком на ній на швидкість.

Серед наймолодших вдало виступили Мирослав Маляр і Дмитро Серченко.

У віковій категорії 8-10 років не було рівних п'ятикласнику ЗШ № 2 Оресту Товкачу. Друге місце посів четвертокласник ЗШ № 4 Герман Левицький, а бронзову нагороду здобув Олександр Васенко, який навчається у 4 класі СШ № 6.

У старшій віковій групі (11-13 років) абсолютним переможцем став Костянтин Герасименко, який був найспритнішим у всіх чотирьох видах змагань. Друге і третє місця, відповідно, посіли Ярослава Клименко і Анастасія Гречко, учасниці відомого танцювального колективу "Глорія", за яких вболівала їх керівник Тетяна Супрун.

На урочистому закритті льодових змагань переможці та призери отримали грамоти та медалі відповідного ґатунку. А ще - солодкі призи від стадіону "Центральний".

Окрім цього, переможці стали власниками абонементів на одногодинне катання на ковзанці щодня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme