UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові рок-музиканти проведуть масштабний благодійний концерт

Кошті від харківського благодійного концерту передадуть дітям загиблих українських військових

Як повідомили Depo.Харків у Благодійному фонді Сергія Жадана, благодійний рок-концерт на допомогу дітям загиблих відбудеться 17 лютого о 19:00 в Театрально-концертному центрі (ХНАТОБ).

У концерті візьмуть участь відомі харківські гурти "Жадан і собаки", "Шана", "Вул. Курзу", "П@п@ Карло & Борис Севастьянов" та Олег Каданов. Усі музиканти гратимуть безкоштовно - на запрошення новоствореного Благодійного фонду Сергія Жадана. Кошти, зібрані за допомогою цього концерту та презентації аудіокниги "Тамплієри" в Києві, фонд передасть дітям загиблих українських військових. Придбати квитки на харківську подію можна безпосередньо перед концертом. Партнер проекту - Управління культури й туризму Харківської ОДА.

"Зібрані кошти ми адресуємо родинам, в яких військовослужбовці загинули нещодавно, і які ще тільки оформлюють державну допомогу. Історії різні. Наприклад, є молода сім'я. Їй 21, йому було стільки ж. Сину 3 роки. Самі з Луганської області, з Мілового. Дівчина хоче лишитися в Харкові, їй треба сплачувати оренду за квартиру, а допомогу ще не отримала, грошей не вистачає. Вона була страшно здивована, що є люди, котрі готові і хочуть допомагати. Є різні ситуації, коли з певних причин родини не отримали допомогу. Будемо працювати найперше ось із такими складними історіями", - наголосила голова правління фонду Ірина Куніцина

Співзасновник фонду Сергій Жадан таким чином розказав про ідею благодійної акції: "Мені здається, найстрашніша річ, яка з тобою може трапитись у дитинстві, - це відчуття, що ти нікому не потрібен, ти сам. Ми хочемо сказати цим дітям від імені тисяч українців: ви наші, ви нам потрібні, ви будете рости разом з нами, і ми будемо пам'ятати імена ваших батьків".

Квитки на концерт можна придбати онлайн і безпоседеньо в Театрально-концертному центрі (ХНАТОБ).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme