У ГПУ спростували обшуки в Мосійчука

Обшуки, проведені Генпрокуратурою, пов'язані з фактом захоплення приміщень площею 2,5 тис кв. метрів у Києві і не мають відношення до народних депутатів включно з "радикалом" Ігорем Мосійчуком

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Йдеться про кримінальне провадження за ч. 3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу за фактом протиправного відчуження майна одного з підприємств та зловживання службовим становищем службовими особами реєстраційної служби міськрайонного управління юстиції Київської області.

"Під час розслідування на підставі рішення суду та у суворій відповідності до Кримінального процесуального кодексу України проведено понад десять обшуків, у тому числі за фактичним місцем проживання адвокатів. При цьому зазначені обшуки не мали будь-якого відношення безпосередньо до адвокатської діяльності Л. Сівакова та А. Мамалиги, а були пов'язані виключно з фактом протиправного заволодіння нерухомим майном – приміщеннями загальною площею майже 2,5 тис кв м, які розташовані у м. Києві", - пояснили в ГПУ.

Нагадаємо, що, за даними Мосійчука, СБУ та Генпрокуратура сьогодні начебто намагається провести обшуки в його Громадській приймальні та у його помічника Андрія Мамалиги.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme