UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У центрі Ужгорода три дні питимуть медовуху на масштабному фестивалі

Запрацює "Медовуха" у п'ятницю, 17 лютого

У центрі Ужгорода три дні питимуть медов…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в Ужгородській міськраді.

17-19 лютого в Ужгороді з ініціативи Асоціації пасічників Закарпаття пройде вже традиційний "Медовуха Фест".

Ярмарок розташується на площі Театральній і аж до обласної філармонії.

Запрацює "Медовуха" у п'ятницю, 17 лютого, а офіційні урочистості з відкриття відбудуться у суботу, 18 лютого о 13 годині.

Також 18 лютого вже з 13:30 почне працювати тематична фотозона, о 14 та 15 годині пасічники проведуть пізнавальні лекції про медовуху (з дегустацією) та про медопродукти.

О 16:00 буде представлено медовий ель, відбудеться дегустація бальзаму "Здоров'я Карпат". А вже з 17-ї години і до 21-ї зі сцени на площі Театральній триватиме концертна програма, виступи творчих колективів міста.

У неділю, 19 лютого, фестиваль, як і напередодні, працюватиме з 12 години, лекції розпочнуться, відповідно, з 13, 14 та 15 години. Із 16 години знову виступатимуть мистецькі колективи, а о 18-й годині заплановано закриття фестивалю.

В Ужгородській міській раді відбулася координаційна нарада керівників різних служб із організації проведення "Медовуха Фест". Міський голова Ужгорода наголосив, що все потрібно зробити на належному рівні, якісно, без так званих "смугастих" наметів, запросити всіх, хто хоче долучитися до організації проведення, має цікаві ідеї.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme