У британській в'язниці помер канібал, який з'їв гея

У тюрмі Бельмарш на південному сході Лондона (Велика Британія) був знайдений мертвим в'язень Стефано Бріцці, засуджений за вбивство і канібалізм

У британській в'язниці помер каніба…

Суд засудив Бріцці на довічне ув'язнення за вбивство поліцейського Гордона Семпла, з яким канібал познайомився в інтернет-додатку знайомств для геїв, повідомляє Depo.ua з посиланням на видання Sky News.

Слідство з'ясувало, що Бріцці заманив поліцейського до себе додому, і під приводом сексуальних ігор пов'язав та задушив беззахисну жертву, після чого спробував частково з'їсти тіло, приготувавши одну з кінцівок в духовці.

Під час слідства поліція Лондона виявила сліди ДНК убитого навіть на блендері і паличках для їжі, а стоматологічна експертиза зафіксувала відбитки нижніх зубів підозрюваного на останках убитого.

На суді канібал заявив, що є прихильником серіалу "Пуститися берега" (англ. Breaking Bad), тому частину останків поліцейського він спробував, як в сюжеті одній із серій, розчинити в кислоті.

Незважаючи на спроби приховати сліди злочину, вбивцю затримали, коли в поліцію надійшла заява про смердючий запах, який виходив з квартири Бріцці.

За фактом смерті 50-річного людожера буде проведено докладне розслідування за участю омбудсмена, повідомив представник в'язниці Бельмарш.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme