То була боротьба за життя: бійці з-під Авдіївки розповіли про недавні бої

Бійці, що вистояли у запеклих нещодавніх боях під Авдіївкою, розповіли, що вони там бачили

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів журналіст Роман Бочкала, передає Depo.Донбас.

"Вони вирвалися з пекла. Вижили в ньому. Перемогли. По дорозі в Авдіївку зустріли бійців першого батальйону 72й бригади на чолі зі своїм комбатом Олександром Вдовиченком", - розповів журналіст.

Він зазначив, що ці бійці перебувають на "промці" вони з середини жовтня. Найбільше їм запам'яталися останні 10 діб.

"Це була боротьба за життя". Хлопцям смішно коли, розмірковуючи про версії активізації бойових дій, диванні експерти розходяться в думці - самі спровокували, то чи з того боку хтось напився і понеслась. Учасники подій бачили все інакше. Це була спроба масованого цілеспрямованого прориву з метою взяти під контроль промзону, а можливо і всю Авдіївку", - йдеться у повідомленні.

Бочкала зазначає, що українські бійці не очікували, що в окупантів така кількість боєприпасів.

"Били навіть "Піони". Але хлопці вистояли. Сепарскій бліцкриг провалився. Швидше за все на деякий час активність супротивника знову згасне. Немає там запасу міцності. А наші воїни рвуться в бій! Окрилені успіхом, готові йти до кінця", - зазначає журналіст.

Нагадаємо, що бойовики намагалися штурмувати Авдіївку з минулого тижня. Під час обстрілів були перебиті лінії електропередач. Завдяки злагодженим діям влади і комунальних служб у місті вдалося уникнути гуманітарної катастрофи.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme