"Самопоміч" вимагає у Раді засудити Аброськіна і Авакова за бійню під Бахмутом

Фракція "Самопоміч" просить Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності на спецзасіданні розглянути побиття ветеранів АТО під Бахмутом 

Про це за трибуни парламенту заявив заступник голови фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв, передає Depo.ua.

"Всі спостерігали за нападом на Авдіївку минулого тижня. Але в кількох десятках кілометрів праворуч від Авдіївки величезними обсягами йшла торгівля. Відповідальність всієї держави, СБУ взяли на себе ветерани. У вдячність від цієї держави, вони отримали газ, кийки і кримінальні справи. Ветерани зможуть себе захистити. А якщо новий "Беркут" на чолі з новини керівниками разом із старими тітушками забули, як закінчилися напади на Майдані, то суспільство їм нагадає", - зазначив Соболєв.

Відповідальність за побиття "Самопоміч" покладає на "донецько-севастопольського генерала Аброськіна і міністра внутрішніх справ, без якого не був би можливим цей напад".

Нагадаємо, що 6 лютого, на трасі між Бахмутом и Константиновкою поліція застосувала кийки і сльозогінний газ проти учасників блокади торгівлі з окупованою територією Донбасу. А начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін перегороджував шлях машині нардепа, колишнього командира батальйону "Донбас" Семена Семенченка.

Водночас в управлінні Нацполіціі в Донецькій області заявили, що поблизу міста Часів Яр недалеко від Бахмута невідомі в балаклавах намагалися перекрити дорогу і перешкоджали роботі поліції.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme