Рада провалила звернення до світу щодо Авдіївки

Верховна Рада України не включила у порядок денний постанову-звернення до парламентів іноземних держав та міжнародних організацій щодо засудження ескалації збройної агресії Росії проти України

Народні обранці два рази голосували за цю постанову, проте жодного разу вона не набрала необхідної кількості голосів, передає Depo.ua.

"Це жорстка заява, яка дає оцінку Верховної Ради України російській агресії в Авдіївці та по всій лінії фронту", - заявив спікер Ради Андрій Парубій.

Після двох провальних голосувань він обурився відсутністю нардепів у сесійній залі. "А де ділися люди в робочий час, коли парламент працює? Поясніть, де вони можуть бути? Це питання до всіх депутатів в парламенті? Тому що кожен із вас має механізми і впливу, і піднімання цього питання на комітетах і на фракціях. Всі в залі співвідповідальні, щоб парламент працював", - заявив Парубій.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада відкрила 6-у сесію восьмого скликання. Під час сьогоднішнього засідання нардепи не змогли затвердити порядок денний на поточний тиждень.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme