UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура передала до суду справу щодо звірячого вбивства на Шепетівщині

Правоохоронці завершили досудове розслідування за фактом резонансного вбивства киянки з метою заволодіння її квартирою в столиці вартістю понад півмільйона гривень

Прокуратура передала до суду справу щодо…

На Хмельниччині правоохоронці передали до суду справу жителя столиці, який у тандемі зі спільницею вбив киянку з метою заволодіння її житлом, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облпрокуратури.

Житель столиці ще в травні минулого року вивіз потерпілу до села Городнявка Шепетівського району. По дорозі він кілька разів вдарив її сокирою, а в подальшому - задушив і втопив у водоймі меліоративного каналу, заволодівши при цьому ключами від її квартири.

По прибуттю до Києва цей чоловік за допомогою викрадених ключів проник до квартири потерпілої, звідки викрав її паспорт, в який в подальшому вклеїв фотокартку своєї знайомої. Надалі, він разом із своєю спільницею, фото якої і було вклеєно до паспорта загиблої, уклали та нотаріально посвідчили договір купівлі-продажу належної потерпілій квартири у столиці.

Відтак, злочинці реалізували житло третій особі за суму більшу, ніж півмільйона гривень.

Нагадаємо, тіло жінки зі слідами насильницької смерті виявили на Шепетівщині наприкінці травня минулого року. Правоохоронці просили подолян допомогти встановити особу жінки, на тілі якої було безліч травм різного походження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme