UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Подружня пара з США схудла на 140 кг заради американських гірок

Лексі Рід і Денні завжди страждали зайвою вагою, однак після зустрічі один з одним їх форми стали стрімко зростати

Подружня пара з США схудла на 140 кг зар…

Коли ж парочка вирішила відвідати американські гірки і не вмістилася в крісла атракціону, їх терпінню прийшов кінець, передає Depo.ua.

На той момент Лексі важила близько 220 кг, Денні - 130, і за рік вони скинули 140 кг. За їх словами, вони тільки на початку шляху, однак такі результати не можуть не радувати.

Коли Лексі Рід вийшла заміж за Денні, то її вага становила 218 кг, а вага її коханого - 127. На двох парочка з Індіани споживала щодня 8 тис. калорій, вважаючи за краще тільки смажену їжу і перекушування в китайських забігайлівках.

Але в минулому січні Лексі і Денні вирішили дати бій жиру і відмовитися від фастфуду. Завдяки цьому закохані скинули близько 140 кг за 12 місяців.

"Меблі в будинку постійно ламалася через нашу вагу. Ми боялися виходити на вулицю, тому що люди на нас весь час дивилися. Крім того, ми не їли овочі, фрукти, в нашому щоденному раціоні все було тільки смажене. Ми не знали, як зупинитися", - розповідає Лексі.

Денні і Лексі постійно зазнавали труднощів з диханням. Але останньою краплею став той момент,коли їх не пропустили на американські гірки, тому що вони не вміщалися в крісла.

З тих пір парочка ретельно стежить за своїм харчуванням, ходить в зал п'ять днів на тиждень і обожнює займатися румбою. Таким чином Лексі схудла приблизно на 100 кг, а Денні - на більш ніж 30 кг.

"Вам не потрібен тренер, хірургія або купа грошей, щоб витрачати їх на здорову їжу. Вам просто потрібно змусити себе і приготуватися до важкої роботи, яка буде вам тільки в радість, коли ви подивіться на себе в дзеркало", - розповів Денні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme