UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні знайшли порушення в нових опорах освітлення на "перегоні"

Поліція зазначає, що без бортових каменів та інших захисних споруд опори є небезпечними та впливають на тяжкість ДТП

Патрульні знайшли порушення в нових опор…

Миколаївські патрульні звернулись до міської влади з проханням усунути порушення вимог будівельних норм на "перегоні" на пр. Богоявленському. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Сьогодні, 7 лютого, о 10:10 на пр.Богоявленському в Корабельному районі трапилася ДТП, в якій травмувалося двоє людей. Водій Mercedes Benz E 320, рухався від Жуковського кільця в напрямку Широкої балки. За попередньою інформацією, ДТП сталася через слизьке покриття проїзної частини на необробленій протиожиледними матеріалами ділянці вулиці. Водій не впорався з керування та здійснив наїзд на електроопору.

Остаточні причини події встановлюватимуться слідчими. Проте патрульні акцентують, що наразі вже є зрозумілим, що розміщення опор зовнішнього освітлення на "перегоні" по пр. Богоявленському на відстані 1,5-2 метри від краю проїзної частини без встановлення бортових каменів, захисних смуг, транспортних огороджень є небезпечним, та впливає на тяжкість скоєних ДТП.

Працівники сектору безпеки дорожнього руху УПП у м. Миколаєві в своєму зверненні просять вжити термінових заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху на проспекті Богоявленському, на ділянці між вулицями Маячною та Менделєєва, усунувши порушення вимог будівельних норм, державних стандартів при утриманні вказаної ділянки, передбачивши будівництво металевих транспортних огороджень.

Нагадаємо, що освітлення на "перегоні" запустили у грудні минулого року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme