UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Миколаївводоканал" оскаржить в суді штраф в 68 тис. грн

Рішення про штраф за так звану "травлю підприємця" Антимонопольний комітет ухвалив у грудні 2016 року

"Миколаївводоканал" оскаржить в суді штр…

Юристи МКП "Миколаївводоканал" готують позов до суду на оскарження рішення Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету, щодо стягнення із підприємства комунальної власності штрафу у розмірі 68 тисяч гривень. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прес-службі "водоканалу".

Зазначимо, що рішення про штраф за так звану "травлю підприємця" адміністративна колегія Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету ухвалила у грудні 2016 року. Напередодні працівники МКП "Миколаївводоканал" відключили незаконну врізку до мережі загального користування. Але до внутрішньобудинкової мережі "винахідливий підприємець залишився підключеним.

На сайті "монополіста" у розділі "Норми споживання послуг" викладений збір правил користування мережами водопостачання та водовідведення, зокрема на цьому інтернет-порталі розміщена інформація щодо правил підключення до мереж та відключення. І кожен із цих розділів був порушений фізичною особою підприємства в рамках проведення комунікацій до приміщення свого "підприємства".

З огляду на це, юристи МКП "Миколаївводоканал" вважають рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету незаконним. Тож найближчим часом, справа буде розглянута у суді.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme