UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Ніко-Баскет" не встояв проти "Маріуполя"

Гості приберегли для миколаївців "козирного туза" - граючого тренера Олександра Скутельника

"Ніко-Баскет" не встояв проти "Маріуполя…

У минулі вихідні миколаївська команда "Ніко-Баскет" в рамках чоловічого чемпіонату країни з баскетболу серед колективів вищої ліги приймала в спорткомплексі "Надія" гостей з Маріуполя – БК "Маріуполь". Першу гру миколаївці виграли з рахунком 82:64, а другу програли - 71:79. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прес-службі команди.

Зазначається, що команда перед матчами з маріупольцями посилилася за рахунок форварда Максима Нікітіна, раніше грав у БК "Донецьк" і "Кривбасі". Саме його активність тепер вже в ролі центрового стала вирішальним фактором перемоги у першому домашньому поєдинку над одним з лідерів групи – БК "Маріуполь" (82:64). Новачок впевнено протистояв своїм рослим в захисті і успішно атакував кільце суперників, набравши за 28 хвилин участі у грі 20 очок, відствши лише на одне від основного бамбардира команди свого тезки Ожегова.

Однак на повторну зустріч гості приберегли козирного туза, в ролі якого виступив граючий тренер Олександр Скутельник - семиразовий чемпіон України у складі маріупольського "Азовмаша". Незважаючи на свої без малого 40 років, він не поступався молодим суперникам у швидкості, а точними дальніми кидками зводив нанівець перевагу господарів. Коли ж ті зосередили на ньому свої захисні зусилля, естафету наставника перейняв Євген Бумбур, який, не збивши своєї нехарактерною для баскетболіста зачіски, здобув 27 очок за гру. Між іншим, у Максима Ожегова стільки ж. Але загальний результат залишився на користь гостей - 71:79.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme