На Сумщині наркоторговець-невдаха продав марихуану копам

Чоловіку загрожує до десяти років ув‘язнення

На Сумщині наркоторговець-невдаха продав…

Оперативники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Сумській області отримали інформацію, що житель Роменського району, може займатися реалізацією наркотичних речовин. Аби перевірити повідомлення співробітники обласного апарату ГУНП разом з місцевими полісменами спланували та провели ряд оперативних заходів, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Правоохоронці зателефонували чоловіку та обговорили ціну, кількість товару та домовилися про день зустрічі. Коли 41-річний житель району передав полісменам пакунок з обговореними п'ятьма стаканами коноплі і отримав за це дві тисячі гривень, його затримали. Заперечувати своєї причетності до злочину чоловік не став. Натомість пояснює: дикоростучу коноплину знайшов ще влітку, зібрав та продає, оскільки потребував грошей.

В подальшому під час обшуку будинку підозрюваного оперативники знайшли ще близько 10 грамів приготованої до вживання подібної речовини.

Вилучене направлено на експертизу. Відносно чоловіка слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) та за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів …) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до десяти років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme