На Харківщині міжрегіональна банда викрала луганського бізнесмена

У Харківській області викрили банду, що займалася викраданням людей

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі УСБУ в Харківській області, до банди входили троє чоловіків з Харківської та Київської областей у віці від 30 до 60 років. Один з них раніше був неодноразово засуджений.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що днями на околиці обласного центру зловмисники викрали місцевого підприємця, який у 2014 році переїхав з Луганська. Також стало відомо, що бандити погрозами та побиттям намагаються заволодіти чотирма авто жертви та його квартирою в окупованому Луганську.

Оперативники сьогодні, 7 лютого, затримали членів банди у селищі Пісочин під час спроби заволодіння одним з автомобілів потерпілого. Викрадений підприємець, який знаходився в машині зловмисників у кайданках, - звільнений.

Планується відкриття кримінального провадження за ст. 146 (викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Також правоохоронці перевіряють можливу причетність членів угруповання до скоєння інших насильницьких та майнових злочинів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme