UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тренер МФК "Миколаїв" про вихід у півфінал Кубку України: Ми душевно відзначили перемогу

Забранський розповів, як команда святкувала перемогу над "Іллічівцем"

Тренер МФК "Миколаїв" про вихід у півфін…

Тренер МФК "Миколаїв" Руслан Забранський розповів, як команда святкувала перемогу в чвертьфіналі Кубка України, коли перемогла маріупольський "Іллічівець". Про це він розповів в інтерв'ю "Sportarena", повідомляє Depo.Миколаїв.

За словами Забранського, футболістам стало набагато приємніше ходити містом, а у громадському транспорті їх всі вітали: "Так, містом нам стало набагато приємніше ходити. Де б не з'являлися – у тролейбусі, в трамваї, на ринку, на заправках – скрізь люди вітали, бажали успіху команді навесні. На жаль, інформування перед матчем було не так багато, реклами не вистачало. Але всі новини розповідали про наш виступ у кубку, тож навіть ті, хто не відвідував чвертьфінал, вітали й раділи", - зазначив він.

За його словами, свою перемогу команда відзначала душевно, не забули про них і фани. А ось влада міста віднеслась до перемоги байдуже: "Скажімо так: будемо сподіватися, що цією перемогою ми привернемо увагу до клубу й нам допоможуть. У першу чергу, мріємо про поліпшення ігрового поля, на якому ми грали, а також хотілося б тренувального поля. Тому що багато проблем виникає через те, що нам нема де тренуватися. Провівши ранкове тренування, хлопці вимушені сидіти на звичайних стільцях у роздягальні й чекати наступного. А тренуватися часто доводиться у складних умовах", - додав тренер.

Нагадаємо, що МФК "Миколаїв" переміг в спарингу з командою Словаччини. Контрольний спаринг відбувся під час навчально-тренувальних зборів на Закарпатті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme