UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Краматорську 60 осіб щоденно "ламають ноги" на крижаних тротуарах

Мер Краматорська Андрій Панков розкритикував дії комунальних служб з прибирання снігу та криги у місти

Публічну критику підлеглим мер влаштував під час чергової апаратної наради, передає кореспондент Depo.Донбас.

За словами Панкова, дорожні служби та ЖЕКи не впоралися з прибиранням снігу та з посипкою тротуарів.

"Чому не можна було все це організувати своєчасно. Ви знаєте, скільки травм отримали городяни на слизьких вулицях? Я ставлю вам "незадовільно" за організацію роботи. Й це не лише моя оцінка, а й оцінка всіх городян, які платять податки з яких ви отримуєте зарплатню. Проте ви забули, що городяни чикають від вас комфортних умов", - наголосив мер Краматорська.

Під час недовгої перепалки з'ясувалося, що місто до цього часу не почало використовувати нову пбитиральну техніку, яка надійшла кілька тижнів тому. Спочатку вона проходила процедуру реєстрації, а тепер з'ясувалася, що техніка має недоліки, які зараз виправляють постачальники.

За словами керівника управління охорони здоров'я Вікторії Мельникової, 5-6 лютого до травмпункту щоденно зверталося по 60 осіб, хоча звичайно у зимовий період по допомогу звертається не більше 30 осіб.

Нагадаємо, що через різку зміну температури Краматорськ спочатку завалило снігом, а потім затягло кригою. В свою чергу комунальні служби 5-6 лютого фактично не посипали дороги та тротуари. Через це у понеділок городяни були вимушені йти на роботу по ковзанці.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme