UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Лідер рок-гурту розповів вінницькій молоді про майбутнє в Україні

Тарас Тополя зустрівся зі студентами і пообіцяв привезти до Вінниці "Сонце"

Лідер рок-гурту розповів вінницькій моло…

Вчора, 7 лютого, у Вінницю завітав лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, передає кореспондент Depo.Вінниця.

Головною метою було спілкування з молоддю, тож студенти педагогічного та медичного університетів мали змогу поставити будь-які запитання музиканту, дізнатись його персональний рецепт успіху та, звісно ж, отримати автограф і фото на згадку.

Спілкування вийшло щирим і відвертим. Найголовніший акцент був на тому, чому важливо обирати майбутнє в Україні, говорили також про громадську та волонтерську діяльність Тараса та його однодумців, про життя музикантів гурту "Антитіла" та великий всеукраїнський тур на підтримку нового альбому "Сонце".

Музичне побачення з усім гуртом назначено вінничанам на 22 лютого – саме в цей день Вінниця почує пісні з нового альбому гурту "Сонце", який стане наймасштабнішим в історії гурту. Вінниця стане лише четвертим українським містом туру.

"Попередній тур "Антитіл" пройшов здебільшого аншлаговими концертами по всій країні, ми завітали у тридцять міст і містечок. Тур 2017, на підтримку нового альбому "Сонце", буде ще потужнішим! Його географія охопить і прифронтові міста, такі як Сєверодонецьк, Покровське, Краматорськ, Маріуполь, і наш підхід до кожного концерту дуже відповідальний. Без перебільшення це буде наймасштабніший тур в історії групи. Окрім відомих треків, дев'ять абсолютно нових пісень з альбому "Сонце" будуть вперше зіграні наживо", - розповів Тарас Тополя.

22 лютого о 19:00 у Будинку офіцерів "Антитіла" порадують вінничан новими піснями з альбому "Сонце", кращими хітами з минулих альбомів та крутим шоу з сучасним світлом та віджеїнгом, яке підготували спеціально до туру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme