UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі поліцейські "доросли" до експертів

Представник ГУ НП в Хмельницькій області долучився до команди Консультативної місії ЄС в Україні та провів тренінг для львівських правоохоронців.

 

Хмельницькі поліцейські "доросли" до екс…

Т.в.о. заступника начальника Хмельницького відділу поліції Ігор Кирник долучився до команди експертів Консультативної місії Європейського Союзу в Україні та провів тренінг для львівських колег, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Фахівці з Community policing ознайомили слухачів тренінгу із найбільш дієвими стилями управління, навчали створювати ефективні команди, правильно делегувати повноваження й мотивувати працівників, протидіяти корупційним проявам," - інформують в прес-службі Хмельницької облполіції.

За словами тренера з питань взаємодії поліції з громадськістю Маріано Ласала, вперше на запрошення Консультативної місії ЄС в Україні в якості тренера до команди експертів приєднався колега з Національної поліції - т.в.о. заступника начальника Хмельницького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області підполковник поліції Ігор Кирник.

Сам же тренінг є структурною частиною реалізації проекту "Інструмент сприяння стабільності та миру" і у Львові він проводився вже вдруге.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme