UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Головний коп Хмельниччини розповів кам'янецьким студентам про реформу поліції

В рамках робочої поїздки до Кам'янця Микола Семенишин зустрівся із студентами К-ПНУ ім.Огієнка

Головний коп Хмельниччини розповів кам&#…

Начальник ГУ НП в Хмельницькій області Микола Семенишин зустрівся зі студентами Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облполіції.

Студентам цікаво було послухати "з перших уст" про зміни, які відбуваються в Національній поліції, про нові критерії оцінки роботи правоохоронців.

Значну увагу у своєму виступі очільник поліції області приділив співпраці правоохоронних органів із молоддю та студентством. Зокрема, розповів про ініційований поліцією молодіжний патріотично-правовий рух "ХОМА", до якого вже доєднались хмельницькі вищі навчальні заклади та молодіжні організації. Також Микола Семенишин зазначив, що поліцейські повинні орієнтуватися в тому, що відбувається в молодіжному середовищі та боротись за довіру підростаючого покоління.

"Активність студентів під час спілкування свідчить, що сучасній молоді не байдуже її майбутнє, і маю надію, що багато хто з цих активних і патріотично налаштованих молодих людей згодом поповнять ряди поліції", — зазначив після зустрічі Микола Семенишин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme