Царьов розповів, з ким зустрічався Болотов за кавою напередодні смерті

"Новорос"-невдаха, екс-нардеп Олег Царьов розповів, з ким у Москві зустрічався перший ватажок "ЛНР" Валерій Болотов напередодні смерті

В інтерв'ю одному з проросійських телеканалів Царьов зазначив, що призвища людей, з якими зустрічався Болотов, йому розповіла дружина екс-ватажка, передає Depo.Донбас.

Він сказав, що вона розповідає про те, як Валерій прийшов після кафе додому і почав скаржитися, що "ось так мені стало погано, навіщо я пив цю каву".

"І йому погано, погано, а наступного дня вона пішла з дому у справах, десь напів другої вони ще переписувалися смсками, а о третій годині вона прийшла додому, а він вже мертвий", - сказав Царьов.

Він нагадав, що дружина Болотова впевнена, що його отруїли.

"Вона так вважає, вона впевнена, називала призвища людей, з якими він зустрічався. Один - з відомих активістів "ЛНР", другий чи то полковник, чи то підполковник, він давно хотів зустрітися з Валерієм. А Валерій рідко зустрічався з незнайомими людьми, але з ними зустрівся. Як вони зустрічалися, з ким з них він пив каву, удвох чи окремо... У кафе є відеокамера, велася зйомка. Я думаю, що все це буде визначатися, призвища цих людей відомі, аналізи крові теж будуть зроблені", - сказав Царьов.

Нагадаємо, дружина першого ватажка "ЛНР" Валерія Болотова Олена підозрює, що його отруїли чашкою кави.

Вона заявила співробітникам правоохоронних органів, що її чоловік помер незабаром після того, як випив чашку кави під час ділової зустрічі.

За її словами, напередодні смерті Болотов зустрічався з двома чоловіками в кафе "Червона машина" в будівлі Льодового палацу ЦСКА. Коли екс-ватажок повернувся після цієї зустрічі додому, через деякий час він поскаржився дружині, що йому стало погано.

- Він весь вечір повторював: "Навіщо я випив цю каву?" - Розповіла дружина Болотова.

Болотов помер у Москві вдома 27 січня. Як казали його числені поплічники - від серцевого нападу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme