UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бердянських терористів судитимуть заочно

Обвинувальні акти стосовно двох мешканців Бердянська та Бердянського району, що воюють на боці російсько-терористичних військ, передані до суду

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Йдеться про мешканця Бердянського району, який в січні 2015 року став учасником танкового підрозділу "Южное Направление" терористичної організації ДНР та брав активну участь у бойових зіткненнях з підрозділами Збройних сил України, у тому числі в районі населеного пункту Широкине Донецької області. Окрім того, терорист через мережу інформаторів на території Бердянського району здійснював збір розвідувальної інформації військового характеру щодо чисельності, місць дислокації, озброєння та військової техніки ЗСУкраїни, які тимчасово базувалися на цій території.

Другий обвинувачений - мешканець Бердянська, колишній кандидат в мери цього міста, який навесні 2014 року виїхав на територію Луганської області, де очолив незаконне озброєне формування "Свердловський козацький полк" терористичної організації "Луганська народна республіка", отримавши позивний "Узбек". За інформацією сайту Миротворець, це 52-річний Ігор Маманазаров.

Обох обвинувачують за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації). Судитимуть заочно, адже обидва терористи перебувають на тимчасово непідконтрольній українській владі території, судитимуть їх заочно. Обом світить до 15 років позбавлення волі.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme