Автора хіта "Які чарівні на Росії вечори" запідозрили в п'яній їзді на Росії

Відомий композитор Олександр Добронравов відмовився на прохання інспекторів ДАІ пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Газету.ру".

"6 лютого 2017 року Олександр Добронравов зі своєю дружиною, повертаючись з запланованого, контрольного медичного огляду, в зв'язку з перенесеною лор-операцією 20 січня цього року, був зупинений співробітниками ДПС. Співробітник ДПС з невідомої причини був впевнений, що співак і композитор перебуває в нетверезому стані. Артист і дружина відмовилися від медичного огляду з причин незадовільного самопочуття Олександра Андрійовича", - заявили в прес-службі музиканта.

Раніше ЗМІ повідомили, що Добронравов був зупинений інспекторами ДПС на Садовому кільці в центрі Москви. Композитора, який керував позашляховиком Toyota Land Cruiser, запідозрили в знаходженні за кермом в стані сп'яніння і запропонували пройти медобстеження. Після того, як водій відмовився, на нього склали протокол за ст. 12.26 КоАП і передали матеріали до суду. Тепер композитору загрожує позбавлення прав на термін до двох років і штраф 30 тис. руб.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme