В Авдіївці лікарню підключили до опалення

У прифронтовій Авдіївці на Донеччині місцеву лікарню змогли перевести на центральне опалення та підключити до електромережі усі оселі

Як передає Depo.Донбас, про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я і також зазначили, що на випадок загострення ситуации знову в лікарні є достатній резерв медікаментів и медичних виробів.

"Важких пацієнтів евакуюють до тилових закладів охорони здоров'я, де їм надають необхідну медичну допомогу. Усі цивільні, військові та волонтерські бригади перебувають у стані постійної готовності та продовжують працювати в системі єдиного медичного простору", - йдеться у повідомленні.

У той же час, за повідомленням ДСНС, поблизу Авдіївки станом на 8:00 годину ранку 7 лютого відновлено електро- та водопостачання для мешканців міста. Зазначається, що до централізованого електропостачання підключені всі жителі Авдіївкі.

У той же час залішається відсутнім електропостачання у трьох населених пунктах Ясинуватського району: Кам'янці, Веселому та Петрівському, що поблизу Авдіївкі. за даними рятувальників, там до відновлювальних робіт залучили бригади енергетиків.

"Водночас, вчора, 6 лютого, відновлено роботу загальноосвітніх шкіл та дитячих садків. Розпочато роботи відносно відновлення пошкоджених будівель, проведено відновлювальні роботи за 40 адресами Авдіївкі та забезпечено оббивку вікон приватних житлових будинків у кількості 139 штук загальною площею 208,5 кв.м, а такоже покриття дахів будинків загальною площею 149 кв.м ", - заявили в ДСНС.

Також повідомляється, що в місті функціонує один пункт жіттєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації) , 3 стаціонарних пункти обігріву, до якіх звернули 11 тис. 789 осіб.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme