Anonymous опублікував дані сотень тисяч любителів дитячої порнографії

Хакери, пов'язані з угрупованням Anonymous, зламали сервери хостинг-провайдера Freedom Hosting II, що підтримує близько 20% всіх доступних в дарквебе ресурсів

Про це передає Depo.ua з посиланням на The Telegraph.

В результаті атаки було зламано більше 10 тис. сайтів, розміщених на серверах Freedom Hosting II. У своєму посланні, опублікованому на скомпрометованих ресурсах, хакери повідомляють, що, хоча провайдер і проголошує "політику нульової терпимості до дитячої порнографії", більше половини обстежених сайтів містили відвертий контент за участю неповнолітніх.

Крім того, хакери знайшли безліч шахрайських ресурсів, запущених самим Freedom Hosting II. На думку Anonymous, прибуток, одержуваний з таких сайтів, призначалася для покриття витрат на хостинг.

Агрегатор витоків Have I Been Pwned повідомляє, що в результаті злому в мережу потрапили персональні дані 381 тис. користувачів, чимала частина яких відвідувала ресурси з дитячою порнографією. Як зазначив засновник сервісу Трой Хант, серед опублікованих поштових скриньок були знайдені "тисячі" урядових адрес (.gov), хоча наскільки вони реальні і для яких цілей використовувалися - невідомо.

Він також підкреслив, що правоохоронні органи, швидше за все, вже вивчають отриману інформацію і найближчим часом варто очікувати масових затримань любителів дитячої порнографії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme