UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Американський репер Каньє Уест видалив з Twitter всі пости на підтримку Трампа

Американський репер Каньє Уест видалив зі своєї сторінки в Twitter всі записи на підтримку президента США Дональда Трампа

Американський репер Каньє Уест видалив з…

Про це передає Depo.ua з посиланням на TMZ.

На такий крок, за інформацією видання, Уест зважився через закон про посилення імміграційної політики, який заборонив в'їзд в США громадянам семи країн з мусульманською більшістю, і інших дій адміністрації Трампа.

Каньє Уест підтримував Трампа під час виборчої кампанії, а в грудні зустрівся з ним в Нью-Йорку, написавши після цього в Twitter: "Відчуваю, що важливо безпосередньо спілкуватися з нашим майбутнім президентом, якщо ми дійсно хочемо змін".

На наступний день після зустрічі з музикант розмістив в Twitter знімок, на якій була зображена обкладинка номера журналу Time, яке обрало Трампа "людиною року". Номер був підписаний Трампом, який назвав Уеста "чудовим другом".

Нагадаємо, що 27 січня Трамп підписав указ, згідно з яким на територію США забороняється в'їзд громадянам семи держав: Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі та Судану. Крім того, терміном на 120 днів призупинено прийом сирійських біженців. У документі наголошується, що в'їзд в країну сирійських мігрантів завдає шкоди інтересам Сполучених Штатів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme