UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зірки театру привезуть вінничанам комедійну виставу до Дня Святого Валентина

Кожному глядачеві вистави на вході запропонують келих шампанського, щоб створити відповідний настрій та відсвяткувати День усіх закоханих

Зірки театру привезуть вінничанам комеді…

У неділю, 12 лютого, у Вінниці в Будинку офіцерів поставлять ексцентричну театральну комедію "№13 або Олінклюзів". Про це повідомляє кореспондент Depo.Вінниця.

Ролі у виставі грають відомі актори - Володимир Горянський, Олексій Вертинський, Ліля Ребрик, Слава Соломка, Володимир Шпудейко, Олександр Папуша, Лариса Руснак, Максим Максимюк та інші.

Комедію "№13 або Олінклюзів" поставлено за п'єсою "Out of Order" (1990) відомого англійського драматурга Рея Куні, яка визнана однією із кращих комедій ХХІ століття. На сцені 13-й номер розкішного лондонського готелю за подіями в якому підглядають глядачі. Перед нами іронічна сатира на знайому всьому світу історію: впливовий політик і його секретарка.

Сюжет крутиться навколо помічника британського прем'єр-міністра, який, замість дебатів в палаті громад, усамітнюється у компанії напівроздягненої секретарки. І все ніби йде як "по-маслу", але в самий кульмінаційний момент коханці помічають у вікні силует невідомого. І тут глядачів підхопить вир комедійних подій, вони побачать стрімкий розвиток сюжету, купу кумедних ситуацій і, звісно, стануть свідками непередбачуваної розв'язки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme