Жизель Бюндхен зворушливо привітала чоловіка-футболіста, команда якого перемогла на Суперкубку

Пристрастний поцілунок і зворушливий погляд супермоделі Жизель Бюндхен підірвав соцмережу

Жизель Бюндхен зворушливо привітала чоло…

Вчора, 5 лютого, в американському Х'юстоні відбулася головна спортивна подія країни - фінальний матч північноамериканської Національної футбольної ліги (НФЛ), або Супербоул (Суперкубок), передає Depo.ua.

На стадіоні NRG зустрілися команди "Нью-Інгленд Петріотс" (New England Patriots) і "Атланта Фелконс" (Atlanta Falcons), і їх сутичка була непростою: вперше переможець Супербоула визначився за межами основного часу. Під час зустрічі "Петріотс" програвали "Атланті" з різницею в 25 очок, але в овертаймі команді вдалося не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Гра завершилася з рахунком 34:28.

Тріумфатором поєдинку став 39-річний квотербек Том Бреді, для якого цей фінал НФЛ став вже сьомим: спортсмен завоював свій п'ятий чемпіонський перстень і був названий самим цінним гравцем Супербоула. До речі, на матчі були присутні дружина спортсмена - супермодель Жизель Бюндхен та їхні двоє дітей.

Після перемоги Жизель пристрастно поцілувала Тома, а їхнє фото облетіло усі соцмережі. Футболіст не зміг стримати сліз, чим зворушив багатьох прихильників футболу.

Нагадаємо, подейкують, що Жизель Бюндхен вагітна втретє.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme