В окупованому Криму діти замерзають прямо за партами

У закладах середньої освіти окупованого Криму проблеми з опаленням 

В окупованому Криму діти замерзають прям…

У Севастополі проблеми з опаленням відчувають три освітніх установи - дитячий садок №89, школа №12 та інтернат №5. Про це на апаратній нараді уряду Севастополя повідомив директор Департаменту освіти Михайло Родиков, пише Depo.ua із посиланням на "РИА-Новости".

"У садку №89 були проблеми з опаленням. У п'ятницю зливали воду, запускали. Все-одно ця група не дотягує до того теплового режиму, який має бути на рівні 20 градусів. Тому діти розподілені по інших групах ", - зазначив Родиков.

У школі №12, за словами глави Департаменту, також проблеми з внутрішньою мережею. На вході в будівлю температура води відповідає нормативам.

"П'ять класів сьогодні з ранку не дотягували до температури, зараз менше 18 градусів, але туди поставили електрообігрівач. Сподіваємося, що температура нормалізується", - сказав директор Департаменту.

Найскладніша ситуація з опаленням склалась в севастопольському інтернаті.

"Там завжди були дуже великі проблеми з опаленням - котельні власні вугільні, знаходяться в підвалі. Ми в цьому році переробили опалення на першому поверсі, в коридорах. Сподіваємося, що температура буде підвищуватися", - сказав чиновник.

Нагадаємо, що у Криму дах будівлі проломило гарячим водоспадом, також у Криму зберуться любителі холодної води.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Крим

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme