UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Лубенському районі донеччанин на Fiat врізався в автобус

В селі Пишне на Полтавщині у ДТП постраждали двоє людей

В Лубенському районі донеччанин на Fiat…

Автопригода сталася сьогодні, близько 7:00 на 189 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський в селі Пишне Лубенського району, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

За попередньою інформацією, в напрямку Полтави рухався автомобіль Fiat Doblo, під керуванням 55-річного жителя Донецької області, який скоїв зіткнення з автобусом "Рута-20", під керуванням 45-річного лубенця, який рухався за маршрутом "Губське-Лубни". На момент зіткнення в автобусі перебувало 18 пасажирів та водій.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмований пасажир автобусу та жінка-пасажир автомобіля Fiat Doblo. Травмованих доставлено до Лубенської лікарні.

Вирішується питання щодо внесення даної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme