UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Авдіївку крізь заметіль вирушив третій гуманітарний караван від запоріжців

Третій гуманітарний вантаж відправили сьогодні, 6 лютого, із Запоріжжя до Авдіївки, що постраждала від обстрілів російсько-терористичних загарбників

В Авдіївку крізь заметіль вирушив третій…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Двома фурами жителям Авдіївки та інших населених пунктів, що постраждали від обстрілів російсько-терористичних загарбників запорізькі водії доставлять 45 тонн продуктів харчування та будматеріалів.

За словами очільника Запорізької ОДА Костянтина Бриля, всі питання по гуманітарці узгоджуються з Донецькою військово-цивільною адміністрацією. Відповідно потреб збиралися гуманітарні вантажі, в тому числі й нинішнього, третього. А це, перш за все, продукти харчування, а також будматеріали, що зараз вельми потрібні для відновлення зруйнованого обстрілами житла. Крім того, у третьому гумвантажі й чимало теплих речей.

Гумвантаж буде розвантажений у Краматорську на базі машинобудівного заводу, де розгорнуто потужний логістичний центр. А вже звідти розподілений між авдіївцями, відповідно їхніх потреб. Сортуванням та розподілом гуманітарки у Краматорську займаються військовослужбовці, бійці МНС та волонтери.

Нагадаємо, гуманітарна допомога обстріляній терористами Авдіївці першою прийшла саме з Запоріжжя. При цьому перший запорізький караван, що був відправлений 2 лютого, потрапив під обстріл. Утім, незважаючи на загрозу, за два дні, 4 лютого, запоріжці відправили в Авдіївку другий – шість фур будівельних матеріалів, зокрема, цемент, щебень, цеглу, пінобетон, рубероїд тощо. І ось сьогодні в Авдіївку вирушив третій запорізький гуманітарний караван.

Варто зазначити, що Запоріжжя сьогодні добряче замітає снігом, утім водії впевнені, що благополучно дістануться пункту призначення.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme